.

Vi vill bli Din inredare

Vi på Butiksinredningar i Osby är specialister på anpassade inredningar där varje projekt löses individuellt. Vi tillverkar inredningar till alla branscher och även koncept möbler till olika varumärken. 

Vi löser varje projekt individuellt och utgångspunkten är funktion, design och hög kvalitet.

Möblerna tillverkas på egen fabrik i Osby. Vi har mångårig erfarenhet inom detaljhandeln där vi säljer möbler med rätt funktion, belysning, lås och även säkerhet. 

Vi arbetar även med märkesmöbler till flertalet märken i Norden & Europa inom flera branscher med bland annat smycken, klockor & glas o porslin mm.


Hela processen i samma hus

Vi har hela processen i samma hus, det innebär att vi kan hjälpa dig med planering, montering och leverans av slutlig produkt om du så önskar.

- Vi arbetar ofta tillsammans med Arkitekter eller inredare där vi då utför och bygger era möbler enligt dessa önskemål.  

- Vi har även möjlighet att själva rita upp din butik och konstruera i vårt CAD-program och då skapa en visualiserad 3D-butik över just din lokal med ny inredning.

- Vi kan även skapa en film i CAD-programmet där man "vandrar" runt i er nya butik och ser resultatet före slutlig beställning av era nya möbler. 

- Arbete med ritnings processen sker gradvis efter behov och önskemål. Vi kan lämna fast pris eller löpande kostnad med arbetstimmar beroende på projektets omfattning och grundinformation.


- Vi ser fram emot att få höra av dig med just ditt projekt och vad du önskar få hjälp med.